Schilderwerken

Zowel binnenshuis als buiten willen we graag uw schilderklussen aanpakken. Hiervoor gebruiken we professionele kwaliteit verf en materialen zodat we u garantie kunnen geven op het schilderwerk.Een goed geschilderd huis of bedrijfspand is niet alleen mooi om te zien, maar is ook uw visitekaartje naar de buitenwereld.  Niet alleen het uiterlijk telt. Goed schilderwerk is nog belangrijker voor de waarde van uw huis of bedrijfspand. Daarom bieden wij vakkundig advies en schilderwerk. Wij hebben hierin ruime ervaring en denken met uw wensen mee. Welke kleuren of verfsoort u wilt bepaalt u zelf.Hoe is de huidige  staat van het te schilderen object? Zitten er oude verflagen op of zijn er delen met houtrot? Om een goed beeld te krijgen van uw wensen en de werkzaamheden komen wij graag bij u langs voor een gesprek. Om u een goede en betrouwbare prijsopgave te kunnen bieden zullen het te schilderen object nauwkeurig bekijken. schilderen
Het Verlaagd BTW-tarief voor woningen ouder dan 2 jaar vallen sinds september 2009 onder het verlaagde BTW tarief van 6%. Deze regeling gold voor werkzaamheden die werden afgerond in de periode tot 1 juli 2015.

Winterkorting In de periode van 1 november tot 1 maart in het daarop volgende jaar ontvangt u een winterkorting op binnenwerk. Deze winterkorting geldt zowel voor schilderwerk als voor klussen binnenshuis. Uw winterkorting is € 25,00 incl. BTW per 8-urige werkdag.